Webinar en livestream

30/11/2021

manon

Visuals

0

Het is opnieuw zo ver… De horeca kreeg een sluitingsuur en in de evenementensector regent het annulaties. Maar wij blijven niet bij de pakken zitten! Net als in de eerste, tweede en derde golf, zoeken wij initiatieven en moeten we creatief zijn. Ontdek nu alles over onze mogelijkheden tot webinar, livestream, opnames, etc.

In het voorjaar van 2020 begonnen we onze eigen opnamestudio te bouwen. Deze was af tegen december 2020. Slechts een week later mochten we onze eerste livestream afwerken. We kregen de smaak te pakken en deden de weken nadien verschillende opnames, livestreams, webinars, etc. We kregen al enkele grote bedrijven over de vloer, zoals Unizo Oost-Vlaanderen, Stad Gent, GIGHouse, Partena, etc. Daarnaast hebben we reeds verschillende opnames en/of livestreams verzorgd van o.a. Mama’s jasje en de bands van Kurt Burgelman. Zoals je kan lezen, is het dus een zeer multifunctionele ruimte.

Heb je al een vaste locatie? Geen probleem! Wij kunnen gemakkelijk van de ene locatie naar de andere verhuizen. Zo hebben we al verschillende infomomenten, videoclips en evenementen in beeld gebracht, zowel in een zaal als in de stad zelf.

We beschikken over PTZ-camera’s, GoPro’s en vaste 4K camera’s om jouw verhaal kwalitatief in beeld te kunnen brengen. Bovendien hebben wij kennis van Premiere Pro, waardoor wij alle opnames kunnen monteren en afgewerkt kunnen afleveren.

Interesse of meer informatie?
Contacteer ons en wij helpen jou met plezier verder!

Post by manon

Comments are closed.