Over ons

HomeOver ons

Wie is Sono Rent & Event?

Sono Rent & Event is gespecialiseerd in verhuur van klank, licht en beeld. Als organisator van een feest, bal, fuif, modeshow, congres, sportactiviteit, …kom je steeds in aanraking met verschillende elementen. Éen cruciaal aspect daarbij is klank, licht en beeld. Wij maken dus een groot deel uit van de organisatie. We doorlopen samen het volledige voorbereidingsproces. We helpen u met de nodige zorg om het juiste kwaliteitsvolle materiaal aan te leveren op het juiste moment. Zo maken we er samen een onvergetelijk succes van.

Missie

Sono Rent & Event heeft de missie klanten en prospecten te ondersteunen op een respectvolle, duurzame, innovatieve en kwaliteitsvolle manier aan de hand van onze kennis. We verhuren klank, licht en beeld op maat, op een verantwoorde manier en verzorgen de service naar de klant toe. We denken tevens mee met onze klanten hun noden en projecten. We investeren gericht in technologische vernieuwingen om zo te beantwoorden aan de vraag op de markt alsook aan de wensen van ons cliënteel. We willen hierbij maatschappelijk verantwoord te werk gaan. “Profit, People and Planet” zijn drie belangrijke pijlers. Economisch verantwoord werken, rekening houdend met de sociale kant en de ecologische randvoorwaarden.

Visie

We willen een uitdagende, motiverende en innoverende omgeving creëren waar klanten, evenementenbureaus en medewerkers zich kunnen ontplooien, kennis opdoen en zelf innoverend kunnen worden.

We willen stimulerend te werk gaan om personeel en klanten zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te kunnen laten groeien.

We willen samenwerkingsrelaties aangaan met partners die dezelfde ideeën hebben, zowel leveranciers, als zakenpartners. Op deze manier kunnen we zowel onze particuliere klanten alsook onze B2B partners optimaal bedienen. We delen hierbij kennis en zijn hierbij creatief om onszelf en onze omgeving te laten ontplooien en groeien. (1+1=3)

We willen onze performantie systematisch optimaliseren en zo een partner zijn voor onze B2B klanten in een maatschappelijk verantwoorde omgeving.

We willen de referentie zijn binnen de evenementensector, als het gaat over presentaties, shows, sportevenementen en evenementen op maat. Toonaangevend met betrekking tot efficiëntie, kwaliteit en innovatie.

Waarden

Respect  -  Duurzaam innoveren  -  Eerlijkheid  -
In vertrouwen samenwerken  -  Samen resultaten bereiken  -  Openheid  -
Betrokkenheid  -  Aandacht voor de mensen  -  Aandacht voor kwaliteit en service

Vragen ?

Wenst u een persoonlijke begeleiding bij uw evenement of inrichting? Aarzel niet om ons te contacteren!

color
https://www.sonorent.be/wp-content/themes/sonorent/
https://www.sonorent.be/
#c1c1c1
style1
scroll
Loading posts...
/home/screentech/domains/sonorent.be/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off