ASSORTIMENT

HomeASSORTIMENT

Welcome to my world!

Als particulier, bedrijf of organisator wens je op een professionele manier jouw klanten, bezoekers, medewerkers, vrijwilligers en producten te benaderen.

We bekijken samen jouw project en creëren de juiste sfeer in een professionele setting. Bovendien zorgen wij ervoor dat jij je kan concentreren op jouw business.

 “Sono Rent & Event” beschikt over een uitgebreid gamma aan professionele materialen. Die worden ingezet om een presentatie, een persvoorstelling, een congres of elk ander type evenement tot een goed einde te brengen.

Kies je voor “Sono Rent & Event”, dan kies je voor een persoonlijke aanpak met oog voor detail!

SOUND

Discover the
best sound of the world!
Een audiosysteem kiezen is niet zo eenvoudig, het aanbod is groot en hoe kies je nu het juiste systeem? Het juiste product in de juiste situatie, hier staat “Sono Rent & Event” garant voor. In overleg met jou beslissen we welke type geluidssysteem we voor jouw event zullen aanbieden, dit afhankelijk van de locatie, de bezoekers en het doel van het evenement.

LIGHT

Lights that
inspire your event!
Conventioneel en bewegend licht, sfeerlichten, effecten, atmosferisch, batterij oplossingen, … keuze genoeg bij het organiseren van uw evenementen.
“Sono Rent & Event”
 helpt u graag bij elk klein detail voor het bepalen van de juiste verlichting alsook het opmaken van het juiste lichtplan. We doorlopen het volledig proces van schets tot een uitgebreid plan en 3D voorstelling zodat je perfect weet hoe jouw evenement er zal uitzien.

VISUAL

Fascinating and beautifull
visual solutions.
Creatief bezig zijn met afbeeldingen, de juiste presentaties maken, eigen designs ontwerpen, jouw huisstijl uitrollen op alle mogelijke manieren. De manier waarop je overkomt in een vergadering, een productvoorstelling, etc. is super belangrijk. De juiste keuze hoe je jouw stijl toont is des te belangrijker. “Sono Rent & Event” helpt je graag bij het bepalen van jouw stijl, het maken van beelden, live captatie van uw evenement, de keuze van scherm, etc.

Vragen of opmerkingen ?

Wenst u een persoonlijke begeleiding bij uw evenement of inrichting? Aarzel niet om ons te contacteren!

color
https://www.sonorent.be/wp-content/themes/sonorent/
https://www.sonorent.be/
#c1c1c1
style1
scroll
Loading posts...
/home/screentech/domains/sonorent.be/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off