Jobs

HomeJobs

 

Sono Rent & Event is gespecialiseerd in verhuur van klank, licht en beeld. Het uitgebreide gamma wordt ingezet om een discobar, sportevent, bedrijfsevent, festival of elk ander type evenement tot een goed einde te brengen.

 

Stagehand

Op- en afbouw van verschillende evenementen – Materiaal klaarzetten en laden in het magazijn – Onderhoud van verschillende materialen –  AV-techniekers ondersteunen tijdens permanenties.

Senior AV-technieker

Op- en afbouw, alsook het verzorgen van permanenties – Technisch voorbereiden en uitwerken van (deel)projecten in de AVL-sector –  Creatieve AV-concepten bedenken en uitwerken – Junior AV-techniekers op sleeptouw nemen;

Junior projectleider

Projectmanagers ondersteunen bij de uitwerking van grote evenementen – Kleinere evenementen zelfstandig uitwerken van begin tot eind – Team leiden bij op- en afbouw, alsook zelf meehelpen.

Junior AV-technieker

Op- en afbouw, alsook het verzorgen van permanenties – Technisch voorbereiden en uitwerken van (deel)projecten in de AVL-sector – Onderhoud van verschillende AVL-materialen; – Kennis van Chamsys en Allen&Heath is een pluspunt.

color
https://www.sonorent.be/wp-content/themes/sonorent/
https://www.sonorent.be/
#c1c1c1
style1
scroll
Loading posts...
/home/screentech/domains/sonorent.be/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off